Servicii

Vopsim în câmp electrostatic

La Studio Metal, vopsirea tuturor pieselor se face în câmp electrostatic - un proces profesionist prin care piesele sunt vopsite uniform și calitativ.


Stratul de vopsea astfel aplicat este mult mai dur și mai rezistent în timp - rezistă substanțelor chimice, nu corodează, nu este afectat de factori exteriori sau condiții meteo extreme, este rezistent la impact și zgârieturi.

Vopsim în toate
culorile și texturile

Vopsirea în câmp electrostatic face posibilă aplicarea unei palete complexe de culori (mate sau lucioase) și texturarea în orice fel a acesteia.

Alege ce îți place!


Pașii de vopsire

Curățăm și degresăm piesele, un proces prin care suntem siguri că piesele nu prezintă urme de coroziune, impurități sau denivelări.

Spre deosebire de vopsirea convențională, vopseaua aplicată în câmp electrostatic nu are nevoie de solvent, ci este o pulbere fină pulverizată care aderă electrostatic pe construcțiile metalice.

Învelișul de vopsea se formează apoi prin introducerea piesei prin transport mecanic în cuptorul de polimerizare, unde stau timp de 5-20 de minute la o temperatură ce variază între 160 și 200 grade Celsius.

Lăsăm apoi piesele la răcit și le pregătim pentru livrare către viitorul propietar.


Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Cu ce va pot ajuta